ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο κόσμος πήρε το μήνυμα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στον τελικό της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τον τελικό της Κυριακής:

«Το κλειδί που επενδύει ο ΑΠΟΕΛ είναι η εμπειρία και η ποιότητα που έχει σαν ομάδα και βεβαίως το πάθος που πρέπει να επιδείξει σε συνδυασμό με την υποστήριξη και τη δίψα του κόσμου. Πέρα από τα προηγούμενα χρόνια, και κατά διάρκεια αυτής της χρονιάς παίξαμε τέτοιου χαρακτήρα αγώνες. Τέτοιου χαρακτήρα ήταν και οι αναμετρήσεις που δώσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Μιλάμε για παιχνίδια τα οποία θεωρούνται τελικοί. Χρησιμοποιώ αυτή τη σύγκριση για να προσδώσω τον ίδιο χαρακτήρα και στον αγώνα της Κυριακής. Αυτό το παιχνίδι θυμίζει τα δυο προηγούμενα χρόνια γιατί το διακύβευμα έχει να κάνει με τους κόπους μια ολόκληρης χρονιάς.»

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν να διαχειριστούν και την παράμετρο του άγχους σε σχέση με όλους τους ανεξάρτητους που περιμένουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Από τη δική μας την πλευρά τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πάρα πολύ αισιόδοξα. Οδεύουμε προς τις 13 χιλιάδες. Αισιοδοξούμε ότι θα δούμε περισσότερους από 15 χιλιάδες του ΑΠΟΕΛ στις εξέδρες του ΓΣΠ την Κυριακή. Ο κόσμος έχει κατανοήσει ότι το μήνυμα που έχει αποσταλεί από πλευράς της ομάδας έχει γίνει κατανοητό. Η υποστήριξη των φίλων του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ισχύσει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.»

Για την κατάσταση των Γιαννιώτα και Ιωάννου:

«Η παρουσία τους θα κριθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Γιαννιώτας χθες είχε κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ενώ ο Νικόλας περιορίζεται σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Είναι ευχάριστο ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.»

Για τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών στο παιχνίδι με τη Δόξα:

«Νομίζω ότι οι δηλώσεις του προπονητή ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία των νεαρών δείχνει και την πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για να προωθήσει κάποιους παίκτες. Θα πρέπει να παίρνουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής όμως είναι δύσκολο σε μια ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Σαφώς χαιρόμαστε πάρα πολύ να βλέπουμε ποδοσφαιριστές τέτοιων ηλικιών να αγωνίζονται. Είναι μια φιλοσοφία που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο καθένας πρέπει να περιμένει τις ευκαιρίες του και ταυτόχρονα να το συνδυάζει με σκληρή δουλειά.»

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση