ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το βράδυ θα' ναι δικό του;

Μάλιστα η βραδιά μπορεί να μετατραπεί σε βραδιά ορόσημο στην πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τον 26ο τίτλο πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΛ σε ένα αγώνα ιδιαίτερο κρίσιμο για την μάχη του τίτλου. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με τεράστια ικανοποίηση χθες όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, πλην του Νικόλα Ιωάννου, και να θέτουν εαυτό στην διάθεσή του.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σήμερα μπορούν με νίκη να πάρουν γερό προβάδισμα τίτλου αφού αν αυτή έρθει τότε η διαφορά από τον δεύτερο θα είναι το λιγότερο στους 4 βαθμούς με τρείς αγώνες να απομένουν. Μάλιστα η βραδιά μπορεί να μετατραπεί σε βραδιά ορόσημο στην πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τον 26ο τίτλο πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο αν ο άλλος αγώνας του ομίλου μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα λήξει ισόπαλος. Σε τέτοιο ενδεχόμενο και αν η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν πάρει την νίκη τότε η διαφορά θα αυξηθεί στους 6 βαθμούς από τους διώκτες του και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Βέβαια όλα αυτά λίγη σημασία έχουν ενώ στην ομάδα δεν τους απασχολεί τι θα γίνει στον άλλο αγώνα παρά μόνο το πώς θα κερδίσουν την ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πέραν από τον Άρη δεν κατάφεραν να κάνουν άλλη νίκη τη φετινή σεζόν στο Τσίρειο έχοντας το επισκεφτεί 4 φορές μέχρι στιγμής. Αυτό το αρνητικό στατιστικό είναι κάτι που θέλουν να αλλάξει στην ομάδα και προς αυτό τον στόχο θα κινηθούν. Βέβαια την θέληση αυτή πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να την βγάλουν και στο γήπεδο προκειμένου να μην φανερώσουν τα σημάδια κόπωσης που παρουσίασαν σε προηγούμενους αγώνες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος της ομάδας που αναμένεται να κάνει την μαζικότερη εξόρμησή του για φέτος.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με τεράστια ικανοποίηση τους Λάγο, Μερκή και Γιαννιώτα να προπονούνται κανονικά και να είναι στην αποστολή ωστόσο η συμμετοχή, ειδικά των δύο πρώτων θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτερμαν με τετράδα μπροστά του τους Αλεξάνδρου, Γιαμπερέ, Αστίθ και Αρτυματά. Στο κέντρο φανέλα βασικού θα πάρουν οι Μοράις, Κάνιας και Μπερτόλιο ενώ στα φτερά πιθανότατα να δούμε τον Βάντερ και τον Εμπεσίλιο. Ως αιχμή του δόρατος ο Δανός θα χρησιμοποιήσει τον Πιέρο Σωτηρίου. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν πολλές επιλογές στον πάγκο (Μπαράλ, Γιαννιώτας, Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο) είναι κάτι που χαροποιεί τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει λοιπόν μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο αγώνα που αν πάρει την νίκη ίσως κρίνει πολλά όσο αφορά την μάχη του τίτλου. Θα καταφέρει να κάνει το βράδι δικό του;

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X