ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η Μαρία πάει Δανία(vid)

Στο πλευρό του Πιέρου Σωτηρίου σε κάθε του βήμα η Μαρία Κορτζιά

Βαλίτσες για Δανία ξεκίνησαν να ετοιμάζουν Μαρία Κορτζιά και Πιέρος Σωτηρίου, όπου θα μετακομίσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πιέρος Σωτηρίου, όπως επισημοποιήθηκε χθες, πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Κοπεγχάγης. Μαζί του, θα μετακομίσει και η σύντροφός του Μαρία Κορτζιά, η οποία πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν ήταν λίγες οι φορές που δήλωσε πως θα ακολουθούσε τον Πιέρο και στο εξωτερικό.

Τα λόγια της φαίνεται να γίνονται πράξεις, με την Μαρία να αφήσει πίσω της την καριέρα της, δηλώνοντας έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της με τον σύντροφό της Πιέρο.

Η Μαρία, επισκέφθηκε τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου στην πρωινή εκπομπή του LOVE FM, όπου μίλησε για την μελλοντική της ζωή στη Δανία.

Τα πειράγματα του Τάσου Τρύφωνος δεν σταμάτησαν, με την Μαρία να το διασκεδάζει, και την Χριστιάνα να ξεσπά σε γέλια.

Όπως δήλωσε η Μαρία, έψαξε και βρήκε αρκετές πληροφορίες για τη νέα χώρα στην οποία θα εγκατασταθεί. Μάλιστα αυτό που την εξέπληξε και την χαροποίησε είναι το γεγονός ότι στη Δανία μιλάνε και αγγλικά, άρα θα είναι πιο εύκολο για την ίδια να συνεννοηθεί.

Συνεχίζοντας τα πειράγματά του, ο Τάσος της είπε να το «παίξει» έξυπνη λέγοντας στους Δανούς ότι υπάρχει μια συγγένεια μεταξύ Δανίας-Ελλάδας.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X