ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Είμαστε το νούμερο ένα»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Ματς με ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι 5 από τις 6 ομάδες έχουν άμεσους στόχους. Έχουμε τον υψηλότερο και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν τελειώνει τίποτα στο ματς με την ΑΕΚ. Εμείς πάντως πάμε για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από ότι στα δυο ματς που φέραμε ισοπαλίες με την ΑΕΚ ».

Αγωνιστικά:«Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, εκτός από τους Βινίσιους και Εφραίμ».

Έργα:«Ξεκίνησαν τα έργα στον Αρχάγγελο. Από βδομάδας ανεξαρτήτως της διεκπεραίωσης του έργου παραμένει το υφιστάμενο έργο μέχρι να γίνει το καινούριο. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση προσεχώς».

Τηλεοπτικά :«Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τη CYTA. Με πρωτοβουλία του παροχέα θα συζητήσουμε σε συγκεκριμένο πλαίσιο που λέει ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο μεγάλη και εμπορική ομάδα στην Κύπρο. Δεν θα δεχτούμε κάτι που δεν αντιπροσωπεύει τη δυναμική της ομάδας. Κάνουμε για χρόνια μελέτη για το θέμα και ξέρουμε τη δυναμική της ομάδας. Στερούμαστε ανταπόδοσης σε σχέση με τη δυναμική μας εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης ».

Κρίστιανσεν :«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς με τη ΑΕΚ. Μετά από αυτό το ματς μπαίνουμε πιο βαθιά στο προγραμματισμό που περιλαμβάνει και τον προπονητή. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό για την ώρα ».

Νέα δεδομένα στην Ευρώπη: «Ομάδες που έχουν συνεχή παρουσία από μικρά πρωταθλήματα θα έχουν ωφελήματα. Όσον αφορά τα ακριβή οικονομικά δεδομένα θα πρέπει να δούμε όταν εφαρμοστεί το 2018».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X