ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όμορφα και ωραία

Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα πήρε την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ με σχετική ευκολία αφού επικράτησε της αντιπάλου του με το άνετο 2-0. Μετά και την νίκη την σημερινή οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αυξήσει ακόμη περισσότερο την διαφορά από την δεύτερη θέση.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν άλλαξε για πρώτη φορά μετά από καιρό τον σχηματισμό του και ξεκίνησε με το αγαπημένο του 4-1-4-1 τοποθετώντας τον Μπερτόλιο στο αρχικό σχήμα. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στο ενισχυμένο αμυντικά κέντρο που θα πρότασσε η ΑΕΛ και πέτυχε τον στόχο του. Στο πρώτο μισάωρο το παιχνίδι ήταν άνοστο, χωρίς φάσεις χωρίς ρυθμό με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την μπάλα. Ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ πίεσε πάλεψε για το γκολ και μπορούσε να το πετύχει. Μάλιστα στο 41’ ο Σωτηρίου αρνήθηκε πέναλτι στον Στάθη Αλωνεύτη σε ανατροπή του από τον Αϊρόσα. Ωστόσο αυτό τελικά δεν στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ που βρήκε το γκολ από την άσπρη βούλα και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Το γεγονός αυτό βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο δυνατά. Μάλιστα ευτύχισε να σκοράρει και να κάνει το 2-0 αρκετά νωρίς σε μια φάση που ο Κάνιας έδειξε την ποιότητά του και πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Κάπου εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν ο ΑΠΟΕΛ έριξε στροφές και κρατούσε με χαρακτηριστική ευκολία το υπέρ του σκορ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χωρίς να κουραστούν και χωρίς να φορτσάρουν πήραν μια εύκολη νίκη και πλέον μπορούν να ξεκουραστούν.

Αν κάποιος πριν τον αγώνα έλεγε αυτό το σενάριο στους φίλους του ΑΠΟΕΛ αυτοί θα έμεναν κάτι περισσότερο από ευχαριστημένοι. Ο ΑΠΟΕΛ τόσο όμορφα και ωραία πήρε την νίκη δεν κουράστηκε και τώρα έχει και την διακοπή για να φορτσάρει ακόμη περισσότερο και να δείξει την πραγματική του δύναμη στο πρωτάθλημα. Επίσης η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έχει αυξήσει την διαφορά από την κορυφή και τα πάντα είναι στα χέρια του όσο αφορά το πρωτάθλημα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση