ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μπαράλ και οι απαιτήσεις

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που καλείται να κάνει τη διαφορά στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Νταβίντ Μπαράλ. Ο Ισπανός ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη με στόχο να βοηθήσει τους «γαλαζοκίτρινους» τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μέχρι στιγμής, ο Μπαράλ έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία όμως σαφώς και δεν αρκούν.

Ο Ισπανός επιθετικός μετρά 496 αγωνιστικά λεπτά, 3 τέρματα και 1 ασίστ. Οι αριθμοί αυτοί δεν είναι εξαιρετικοί αλλά ούτε και κακοί. Όμως, στην περίπτωση του Μπαράλ τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Ένας ποδοσφαιριστής με το βιογραφικό του Ισπανού έχει τη δυνατότητα για πολλά περισσότερα. Ο Ισπανός μετρά περισσότερα από 100 τέρματα στην επαγγελματική του καριέρα και έχει παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα με αποκορύφωμα φυσικά την Ισπανική La Liga. Όταν έχεις τέτοιο βιογραφικό, τότε, οι απαιτήσεις από σένα σαφώς και είναι μεγάλες.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ο Ισπανός ήταν εκπληκτικός. Έδωσε στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν. Η εκρηκτικότητα, η διάθεση, το τέρμα απέδειξαν πως ο Μπαράλ έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει.

Αντίθετα, στα παιχνίδια με την Άντερλεχτ η παρουσία του κινήθηκε στη μετριότητα. Μάλιστα, στον αγώνα στο ΓΣΠ ο Μπαράλ έχασε μια απίστευτη ευκαιρία, μια ευκαιρία που όπως συνηθίζεται να λέμε στο ποδόσφαιρο «άχαστη». Σίγουρα, ο Ισπανός χρειάζεται κάποιο χρόνο, όμως στον ΑΠΟΕΛ θέλουν και έχουν ανάγκη (τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στη τελική ευθεία) να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα.
 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση