ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το καθήκον τον καλεί

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ευκαιρία σήμερα να αυξήσουν τη διαφορά από τον 2ο Απόλλωνα στους 7 βαθμούς. Μια διαφορά που θα δώσει ένα σοβαρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Κρίστιανσεν σε σχέση πάντα με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απέναντι ένας αντίπαλος λαβωμένος που θέλει τη νίκη ώστε να βάλει ένα τέλος στην κατηφόρα που έχει πάρει. Όμως ένας σοβαρός ΑΠΟΕΛ μπορεί να ξεπεράσει τόσο τη κούραση, όσο και τη καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Ο Δανός τεχνικός μετρά σημαντικές επιστροφές και έτσι οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι δεδομένες. Μοράις και Κάνιας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και έτσι υπάρχουν επιλογές στο χώρο του κέντρου. Ο Πορτογάλος μάλιστα είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Κρίστιανσεν για ακόμη μια φορά έχει μπροστά του δίλημμα 4-4-2 ή 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί σίγουρα ο Βάτερμαν, ενώ οι Μερκής, Ιωάννου, Μιλάνοφ και Λάγο θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα. Από εκεί και πέρα ο Μοράις θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ενώ δίπλα του θα αγωνιστεί ένας εκ των Κάνιας ή Αρτυματά, με τον πρώτο πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες. Στα φτερά διεκδικούν θέση Γιαννιώτας, Βάντερ και Αλωνεύτης, ενώ αν ο Κρίστιανσεν επιλέξει σχήμα με 2 επιθετικούς τότε Σωτηρίου και Μπαράλ έχουν τον πρώτο λόγο. Από την άλλη αν το σύστημα είναι 4-2-3-1 τότε για τη θέση πίσω από τον Πιέρο Σωτηρίου θα δώσουν μάχη οι Εμπεσίλιο και Μπερτόλιο.

Δίπλα από τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν κοντά στις 8 χιλιάδες φίλαθλοι, ενώ θυμίζουμε πως η Νότια κερκίδα θα είναι κλειστή ένεκα τιμωρίας. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό είναι παιχνίδι μιας επιλογής για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη και πρέπει να δώσουν τα πάντα για αυτήν. Το +7 αποτελεί μεγάλη πρόκληση και σαφώς αν έρθει θα είναι η επιβράβευση για την σταθερότητα που δείχνει η ομάδα του Κρίστιανσεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση