ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποιος για αντί-Αντούριθ (;)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθε στην Κύπρο για τον επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει στην διάθεση του δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές. Τον Άριτς Αντούριθ και Αϊμερικ Λαπόρτ. Δηλαδή, μία απώλεια στην επίθεση και μία στην κέντρο της άμυνας.

Το ερωτηματικό πλέον είναι για τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Για την άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Ετσέιτα έχει αποθεραπευτεί πλέον και βρίσκεται στην αποστολή. Θεωρείτε ο βασικός στόπερ της Μπιλμπάο, άρα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και θα είναι ο παρτενέρ του Γιαράι. 

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Μπόβεδα, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και δεν αποκλείεται να τον δούμε αυτό. Από ‘κει και πέρα, για την επίθεση τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, διότι οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Στην αποστολή είναι ο 25χρονος Σαμπίν Μερίνο, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Φέτος έχει 14 συνολικά παρουσίες (4 στην Ευρώπη). Αντικατέστησε σε κάποια παιχνίδια τον Αντουρίθ όταν έλειπε, άρα είναι μία επιλογή.

Πέραν από τον Μερίνο, ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε κατά καιρούς κι άλλους ποδοσφαιριστές στην κορυφή της επίθεσης. Τον Ραούλ Γκαρθία, αλλά και τον Ινάκι Γουίλιαμς. Βέβαια, εάν επιλέξει ένα εξ αυτών, τότε θα γίνουν αλλαγές στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης.

Εάν παίξει ο Γκαρθία, τότε θα παίξει σε ρόλο επιτελικού ο Μπενιάτ και θα επιλέξει κάποιον άλλογια «κόφτη». Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές. Σαν Χοσέ, Ιτουράσπε, Ρίκο και Εράσο. Εάν επιλέξει τον Ινάκι Γουίλιαμς στην κορυφή, τότε για τα άκρα θα παίξει πιθανότατα ο Σουσαέτα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση