ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκτός οι Αντούριθ και Γουίλιαμς

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Σε πέντε αλλαγές στην αρχική εντεκάδα της Μπιλμπάο προχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο σημερινό αγώνα της Μπιλμπάο με την Βαλένθια, σε σχέση πάντα με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής της Μπιλμπάο φαίνεται πως έχει το μυαλό του στον ΑΠΟΕΛ καθώς άφησε εκτός τους δυο μεγάλους αστέρες της ομάδας, Aduriz και Williams.

Ο Βαλβέρδε πάντως έδωσε φανέλα βασικούς στους Lekue, Boveda, San Jose, Eraso και Saborit. Αντίθετα εκτός άφησε τους Yeray, Beñat, Aduriz, Williams και Balenziaga. Οι αλλαγές σίγουρα έχουν ως στόχο να δώσους ανάσες στους ποδοσφαιριστές της Μπιλμπάο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πως ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ δύσκολος. Σημαντικό είναι και το γεγονός πως οι δυο από τις τρεις αλλαγές που είχε κάνει στον αγώνα της Πέμπτης ο Βαλβέρδε βρέθηκαν σήμερα στην εντεκάδα.

Στα αγωνιστικά νέα φαίνεται πως ο τραυματίας Balenziaga δεν θα προλάβει ούτε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα ο Κέπα, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται σε φάση αποθεραπείες και επίσης δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης. Εκτός είναι και οι Σαμπίν και Ελουστόνδο οι οποίο βρίσκονται μόνιμα στον πάγκο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση