ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Eρωτηματικά στην άμυνα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Σε ρυθμούς Μπιλμπάο κινούνται οι πάντες στον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται ήδη στην Ισπανία και ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα. Ο Κρίστιανσεν έχει μελετήσει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και καταστρώνει τα πλάνα. Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Δανό τεχνικό αποτελεί η άμυνα καθώς εκεί υπάρχουν και τα 3 ερωτηματικά.

Αρχικά είναι το δίδυμο Μιλάνοφ – Αρτυματάς για το δεξί άκρο της άμυνας. Ένας υγιείς Μιλάνοφ είναι σίγουρα βασικός σε κάθε αγώνα για του ΑΠΟΕΛ όμως αυτή τη στιγμή ο Βούλγαρος επιστρέφει από τραυματισμό. Το ρίσκο της υποτροπής είναι πάντα εκεί και είναι γι’ αυτό που προβληματίζεται ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων».

Από την άλλη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχει το ερωτηματικό του. Ο Γιαμπερέ είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί όμως ποιον θα επιλέξει για παρτενέρ του ο Κρίστιανσεν; Αστίθ και Μερκής είναι δυο ποδοσφαιριστές ίδιας δυναμικότητας όμως η πλάστιγγα γέρνει προς τον Μερκή καθώς με αυτόν έχει ήδη αγωνιστεί ο Γιαμπερέ.

Τέλος υπάρχει και το ερωτηματικό για το αριστερό μπακ. Λάγο, Αλεξάνδρου και Ιωάννου θα δώσουν τη δική τους μάχη, με τον Ισπανό σαφώς να έχει το προβάδισμα ένεκα εμπειριών. Φυσικά το γεγονός πως πάει καιρός από την τελευταία συμμετοχή του αλλά και πως στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα είχε πυρετό και δεν αγωνίστηκε ίσως βάζει κάποια ερωτηματικά στη συμμετοχή.

Ο Κρίστιανσεν θα κληθεί να αποφασίσει για το ποιοι θα ξεκινήσουν ως βασικοί. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη επιλογή, όμως όποιοι και αν αγωνιστούν ο στόχος παραμένει ίδιος. Καλή εμφάνιση και επιστροφή στην Κύπρο με ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση