ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται ο Μποντούροφ

Στην Κύπρο για να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ αναμένεται ο Βούλγαρος Νικολάι Μποντούροφ.

Η ενημέρωση από την εταιρεία:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι φθάνει αύριο για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ο διεθνής Βούλγαρος αμυντικός Nikolay Bodurov.

Ο ποδοσφαιριστής θα αξιολογηθεί σε σχέση με την αγωνιστική του ετοιμότητα και φυσική κατάσταση.».

Ποιος είναι:

Σύμφωνα με το προφίλ του ποδοσφαιριστή είναι 30 ετών, ύψους 1μ.80εκ. και αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και σαν δεξί μπακ. Είναι συμπαίκτης του Ζβίνκο Μιλάνοφ στην Εθνική Βουλγαρίας αλλά εδώ και μερικούς μήνες είναι χωρίς ομάδας όταν και αποχώρησε από τη Μίντιλαντ Δανίας στην οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν πέρσι.

Μέχρι το 2014 έπαιζε στη χώρα του με την Πιρίν αρχικά (2004-2009) και στη συνέχεια με την Λίτεξ (2009-2014). Με τη Λίτεξ πήρε δυο φορές το πρωτάθλημα Βουλγαρίας ενώ κατέγραψε πάνω από 200 συμμετοχές στη διοργάνωση.

Το 2014 τον αγόρασε η Φούλαμ, που είχε υποβιβαστεί στην τσάμπιονσιπ, με γεμάτη σεζόν την πρώτη χρονιά αλλά στη δεύτερη έχασε τη θέση του και στο δεύτερο μισό μετακόμισε στη Δανία και τη Μίντιλαντ ως δανεικός. Έκανε 15 συμμετοχές, αλλά στη Φούλαμ που επέστρεψε δεν είχαν σκοπό να τον κρατήσουν και στις 26/8 ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του. 

Το γεγονός πως έμεινε χωρίς ομάδα τον κράτησε και εκτός Εθνικής, αφού έχει να κληθεί από τον Μάρτιο του 2016. Πρόλαβε να παίξει 35 φορές με το εθνόσημο και σκόραρε ένα γκολ σε αγώνα με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016.

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X