ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχεται με Τσόρι στο ΓΣΠ

Επιστροφή Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό!

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε τον Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (08/12, 20:00) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την έκτη αγωνιστική του Europa League που θα κρίνει την πρώτη (και προνομιούχο) θέση του δεύτερου ομίλου.

Έτσι, επανέφερε τον Αργεντίνο άσο στις επιλογές του ύστερα από αρκετό καιρό και ενώ είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια, όπως και την αντίδραση του κόσμου κατά τη διάρκεια του ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, η επιμονή του Πορτογάλου να μην έχει ούτε στον πάγκο τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Την είδηση μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέφερε επίσης ότι στα δύο τελευταία ματς (με Χανιά για το Κύπελλο και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα) έμεινε εκτός ο Τσόρι ύστερα από επιθυμία του παίκτη που ήταν σοκαρισμένος από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του. Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε τρεις ημέρες πριν τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης και αυτό με τους Βοιωτούς πριν καν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τη ληστεία στην οικεία του.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση