ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαζί στη σκηνή των mma16 Κωνσταντίνα-Πιέρος

Σε μια αποκάλυψη για την βραδιά των Mad Music Awards Cyprus 2016 by Cytamobile Vodafone που θα πραγματοποιηθούν αύριο 16 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία, προχώρησε η Μαρία Κορτζιά στην εκπομπή «Όλα για σένα».

H μουσική παραγωγός του Deejay 93,5 και σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου, Μαρία Κορτζιά, σε σύνδεση που είχαν από το Κλειστό Γυμναστήριο Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, με την εκπομπή αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, εκτός από το ρόλο έκπληξη που θα έχει στα αυριανά MMA16, θα απονείμει και βραβείο σε ένα από τους νικητές της μεγάλης βραδιάς μαζί με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Πιέρο Σωτηρίου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μάλιστα, ρώτησε την παρουσιάστρια πώς νιώθει που θα ανέβει στη σκηνή συνοδευόμενη από τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ αποκάλυψε ότι ο Πιέρος κάνει πρόβες στο σπίτι, τριγυρνώντας και κάνοντας πρόβα το «καλησπέρα» που θα πει όταν ανέβει στη σκηνή.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι στα αυριανά Mad Music Awards Cyprus 2016 by Cytamobile Vodafone, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!

Εσύ πήρες το εισιτήριό σου;

Αν θες και εσύ να είσαι μαζί μας στο φαντασμαγορικό σόου, τρέξε να πάρεις το δικό σου εισιτήριο από τα καταστήματα Public, το tickethour.com.cy , στα περίπτερα Αρμενίας στην Αρμενίας και στη Μακεδονίτισσα και στα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 22472472).

Επέλεξε αν προτιμάς να είσαι στις κερκίδες, στην αρένα ή ανάμεσα στους executive στα τραπέζια με fingerfood και ποτό
Κερκίδες €20
Αρένα €10
Executive €70

www.24news.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση