ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θεματοφύλακας η Ομόνοια;»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για το ζήτημα που προέκυψε και τις ανακοινώσεις, σχετικά με το Μακάρειο, τοποθετήθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης (11/10).

Αναλυτικά τι είπε για το θέμα στον Sports1, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Γιατί χρειάζεται να υπενθυμίσει μια ομάδα κάτι αυτονόητο; Έπρεπε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και γι’ αυτό εκδώσαμε την ανακοίνωση. Δεν σας ενοχλεί η ανακοίνωση της Ομόνοιας και σας ενοχλεί το κομμάτι για τις Χαλεπιανές. Η Ομόνοια είναι ο θεματοφύλακας του κράτους; Έκανε το ΑΠΟΕΛ επίσημη πρόταση για το Μακάρειο; Είναι προφανές ότι το ΑΠΟΕΛ κοιτάζει το ενδεχόμενο να εκπονήσει μια μελέτη που έχει να κάνει με την προοπτική ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Αν αυτό ενοχλεί τον οποιονδήποτε είναι δικό του θέμα».

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Πιέρος Σωτηρίου στο παιχνίδι της Εθνικής σχολίασε: «Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ήταν ένα πάτημα. Οι διεθνείς επιστρέφουν σήμερα στην Κύπρο άρα δεν θα συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση. Ουσιαστικά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα τους έχουμε για τις προπονήσεις. Μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών έλειπε στη διάρκεια της διακοπής. Θα αξιολογήσουμε με την επιστροφή τους ποιοι θα μπορούν να βοηθήσουν».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση