ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τραυματίας ο Μιλάνοβ (;)

Διανύουμε εβδομάδα διακοπής λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων και στον ΑΠΟΕΛ πέρα από τους Κύπριους διεθνής έχουν επίσης τον Λάτσι στην Εθνική ελπίδων της Αλβανίας, τον Γιαννιώτα στην Εθνική Ελλάδος και τον Μιλάνοβ στην Εθνική Βουλγαρίας.

Ο τελευταίος που αναφέραμε παρουσιάστηκε χθες στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρα του όμως δεν προπονήθηκε. Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Βουλγαρίας έκρινε πως ο Μιλάνοβ είναι τραυματίας και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε όλο το ενενηντάλεπτο με τον Ερμή χωρίς μάλιστα να φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πάντως ο Μιλάνοβ με την λήξη του πρωταθλήματος τον Μάιο συμπεριλήφθηκε στους αγώνες που έδωσε η Εθνική του και επιφορτίστηκε μάλιστα με αρκετά λεπτά γεγονός που φάνηκε να του κοστίζει με την έναρξη της νέας σεζόν αφού παρουσιάστηκε κάπως κουρασμένος στους πρώτους αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

Αν τελικά ο Βούλγαρος διεθνής είναι όντως τραυματίας θα διαφανεί με την επιστροφή του στην Κύπρο όπου και θα διαπιστωθεί το τυχόν πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση