ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για το βήμα παραπάνω

Ο ΑΠΟΕΛ σαν σύλλογος αποτελεί μια τεράστια πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Τόμας Κρίστιανσεν. Ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» έκανε σπουδαία πράγματα σαν ποδοσφαιριστής και θέλει να έχει ανάλογες επιτυχίες και ως προπονητής.

Τα τελευταία χρόνια έκανε αλματώδη βήματα στην καριέρα του και ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ είναι το επιστέγασμα της δουλειάς του, που αναγνωρίστηκε από τους διοικητικούς ηγέτες των «γαλαζοκιτρίνων».

Δεν το περίμενε ποτέ ο Κρίστιανσεν ότι θα βρεθεί σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει συνεχόμενες παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα μόλις το 2013 (ως βοηθός προπονητής στην Αλ Τζαζίρα) και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του στο «προπονητικό χρηματιστήριο».

Ο αγώνας της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην καριέρα του από κάθε άποψη και θα κάνει τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα του στα αστέρια και παράλληλα να ανέβει (σαν  προπονητής) ένα σκαλί πιο πάνω.

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση