ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φλερτ με Λάζαρο

Η πιο δημοφιλής συζήτηση των τελευταίων ημερών στον ΑΠΟΕΛ είναι αυτή για τον αντικαταστάτη του Τόμας Ντε Βινσέντι, που για πολλούς ήταν και ο πιο ποιοτικός παίκτης στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ψηλά στη λίστα των αρμοδίων είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος,29χρονος διεθνής με την Ελλάδα μεσοεπιθετικός που στη θεωρία μπορεί να καλύψει αυτό το κενό. Παραδοσιακά οι Ελλαδίτες προσαρμόζονται άμεσα στον ΑΠΟΕΛ και είναι και αυτό ένα στοιχείο υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής.

Ο Λάζαρος έχει συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα που υποβιβάστηκε φέτος από την Σίριε Α στη Β. Πιο εφικτός τρόπος απόκτησής του ο δανεισμός του για ένα χρόνο. Με τη μορφή δανεισμού έπαιξε και πέρσι στη Σαμπντόρια. Αγωνίστηκε 10 φορές και σημείωσε ένα γκολ στην περσινή περίοδο σε μια κακή γενικά σεζόν για την ομάδα του αφού έμεινε πίσω από νωρίς και απλά κατάφερε να γλιτώσει τις περιπέτειες.

Ο Λάζαρος αναδείχθηκε από τον ΠΑΟΚ και είναι Θεσσαλονικιός, με τη Λίβερπουλ να είχε εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει όταν ήταν νεαρός. Τελικά. Ο παίκτης έφυγε από τον ΠΑΟΚ το 2008 για τον Παναθηναϊκό, που έδωσε μάχη με τον Ολυμπιακό για να τον πάρει. Ήταν η πρώτη μεγάλη κίνηση του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού και κόστισε επίσημα €2.2εκ. στο «τριφύλλι» (οι πληροφορίες έκαναν λόγο και για χορηγία της Marfin προς τον ΠΑΟΚ που ανέβασε το ποσό).

Έμεινε 4,5 χρόνια στον ΠΑΟ και κατέκτησε το νταμπλ του 2010 ενώ έπαιξε ομίλους τσάμπιονς λιγκ το 2008-09 και το 2010-11. Το Γενάρη του 2013 έφυγε για τη Μπολώνια και έμεινε ενάμιση χρόνο. Το 2014 πήγε στη Βερόνα με την οποία διατηρεί ακόμα συμβόλαιο αν και όπως είπαμε πέρσι έπαιξε στη Σαμπντόρια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση