ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήθος»

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη σχετικά με τον Άλεξ Ντα Σίλβα έδειξε ο Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στη κάμερα του «SIGMA» μετά το σούπερ καπ. Όπως τόνισε, ο ΑΠΟΕΛ έχει ήθος και αν ήθελε τον παίκτη θα προσπαθούσε να τον πάρει μέσω επίσημης οδού.

Αναλυτικά:

«Επειδή εμείς στο ΑΠΟΕΛ ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια, όπως πράξαμε και με την ΑΕΚ, δίνουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του σούπερ καπ. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τις δηλώσεις του κ. Νίκου Κίρζη. Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τον Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήθος, είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και δεν χρειάζεται να μιλήσει με οποιονδήποτε αν θέλει ένα παίκτη. Αυτό κάναμε και με το θέμα Βάντερ ή με Κύπριους παίκτες όπως ξέρετε. Αν μας ενδιέφερε, θα μιλούσαμε με την διοίκηση επίσημα. Υπάρχει μια επιτροπή που χειρίζεται αυτά τα θέματα και ουδέποτε αναφέρθηκε το όνομα του Ντα Σίλβα».

Για το θέμα Ντέβι και ενίσχυσης είπε: «Μετά από πολλή πίεση του παίκτη, παραχωρήσαμε τον Ντε Βινσέντι. Ικανοποιηθήκαμε οικονομικά και με έγκριση του προπονητή και της επιτροπής θα βρούμε τον αντικαταστάτη του. Το συμβόλαιο που του πρότειναν, δεν τον αδικώ που ήθελε να φύγει. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τέτοια πρόταση. Περίπου τετραπλάσιο το ποσό που έδωσε η Αλ Σαμπάμπ. Από τη στιγμή που ικανοποιηθήκαμε οικονομικά, σεβαστήκαμε την επιθυμία του παίκτη. Ουδείς αναντικατάστατος. Έχουμε μέχρι τις 31/8 για να υπάρξει κατάληξη. Άμεσα κινούμαστε για ένα ποδοσφαιριστή και αν ζητήσει κάτι άλλο το τεχνικό τιμ, μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν παίζει ρόλο η διοργάνωση που θα παίξουμε».

Για το σούπερ καπ: «Είχαμε παίκτες της ενδεκάδας που ήταν απών. Όπως και να το κάνουμε και για μας και για τους παίκτες το σημαντικό παιχνίδι είναι την Τρίτη. Είναι φυσιολογικό να σκέφτονταν το παιχνίδι αυτό. Είναι ένας τίτλος βέβαια, δεν λέω πως δε θέλαμε να το πάρουμε».

Για Κοπεγχάγη:«Θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση και να εκπροσωπήσουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία και στην ΑΕΚ, να μπαίνουν οι ομάδες μας ομίλους».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση