ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η μοιρασιά για Ντέβι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των Η.Α.Ε.

Η πρόταση που αποδέχτηκε o ΑΠΟΕΛ αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, όμως δεν θα μπουν όλα τα χρήματα στα δικά του ταμεία. Κι αυτό γιατί η πρώην ομάδα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο Ολυμπιακός, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καρπωθούν 800.000 από το πουθενά. Ενώ, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πάρουν τα υπόλοιπα, περίπου 1 200 00 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά τα ποσά αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθούν αφού ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ζητήσει από την ομάδα των Η.Α.Ε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί και στις διπλές αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη.

Αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί δεν αποκλείεται να είναι με όρο από την νέα ομάδα του Ντε Βινσέντι, που θα αναφέρει ότι σε περίπτωση τραυματισμού του ποδοσφαιριστή το ποσό της μεταγραφής θα μειωθεί.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

ΑΠΟΕΛ: Το στοίχημα με Μπέζιακ

Στο πρόσωπο του Σλοβένου οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν πως θα βρουν αυτόν που θα αποτελέσει την αναφορά του στην επίθεση ...
Γιάννης Κουδουνάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X