ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Inside Information

Αγώνες με πολλές ιδιαιτερότητες έμελλε να βγάλει η κληρωτίδα της Παρασκευής για τον ΑΠΟΕΛ. Μια από αυτές είναι το γεγονός ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν επιστρέφει στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει μια ομάδα της πατρίδας του.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπό προϋποθέσεις θετικά για τους γαλαζικιτρίνους αφού όπως αντιλαμβάνεται κανείς για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο να διακριθεί απέναντι σε ομάδα της χώρας του. Ένας άλλος παράγοντας που σίγουρα θα βοηθήσει θετικά στις προσπάθειες πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ είναι ότι ο Τόμας Κρίσιανσεν είναι γνώστης του ποδοσφαίρου στην χώρα του αφού όπως είναι λογικό το παρακολουθεί τακτικά και έτσι έχει ήδη μια εικόνα σχηματισμένη για την Κοπεγχάγη. Επίσης το γεγονός ότι έχει πολλούς φίλους και γνωστούς Δανούς θα βοηθήσει στην συλλογή πολλών πληροφοριών για την Σκανδιναβική ομάδα περνώντας την πραγματικά από κόσκινο. Τέλος δεν αποκλείεται ο κ.Κρίστιανσεν τεχνικός να ταξιδέψει ο ίδιος στην Δανία για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και στην Μίντιλαντ το Σάββατο 13 Αυγούστου αφού το γεγονός ότι μιλά την γλώσσα δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για το σκάουτιγκ του ΑΠΟΕΛ.

Με αυτά τα δεδομένα και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ο ΑΠΟΕΛ έχει κατά κάποιο τρόπο inside information σύμφωνα με την Αγγλική ορολογία, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά στις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση