ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να βελτιωθεί και αυτός

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του δίνει ο ΑΠΟΕΛ την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην Ρόζενμποργκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης για να κατακλύσει το ΓΣΠ και έχει μέχρι τώρα εξαντλήσει περισσότερο από 13.000 εισιτήρια.

Βλέποντας τον κόσμο να κάνει το καθήκον του το ίδιο οφείλουν να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ για να καταφέρουν τελικά να προχωρήσουν αυτοί στην επόμενη φάση. Ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Νορβηγία είναι και ο Νούνο Μοράις. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι κάνοντας αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του αλλά και στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Έτσι την Τρίτη το βράδυ άπαντες στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν να δούμε τον καλό Νούνο Μοράις που με την ποιότητα του και την εμπειρία του θα ηρεμίσει το παιχνίδι της ομάδα του και θα σπρώξει και την υπόλοιπη ομάδα στην νίκη-πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση