ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προσέγγισε Μααζού»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για επαφή του ΑΠΟΕΛ με τον 28χρονο Αφρικανό επιθετικό Μούσα Μααζού, κάνει λόγο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του παγκοσμίου φήμης γαλλικού περιοδικού France Football.

Σύμφωνα με τη «francefootball.com», λοιπόν, ο διεθνής φορ που κατάγεται από τον Νίγηρα απασχολεί αρκετές ομάδες της Γαλλίας, ανάμεσα στις οποίες οι Μπαστιά, Ανζέρ και Μετς. Εντούτοις, το ενδιαφέρον για τον παίκτη δεν περιορίζεται εντός των γαλλικών συνόρων, αφού το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μααζού προσεγγίστηκε επίσης από την πλευρά των πρωταθλητών.

Η «περιοδεία» του Μααζού στα ευρωπαϊκά γήπεδα άρχισε τη σεζόν 2007-08 από τη βελγική Λόκερεν. Ακολούθως, ο Αφρικανός επιθετικός μεταπήδησε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στις γαλλικές Μονακό (δύο χρονιές), Μπορντό και Λε Μαν, καθώς επίσης και στη Ζούλτε Βάρεγκεμ του Βελγίου. Με το τέλος της συνεργασίας του με τον ρωσικό σύλλογο εντάχθηκε για μια διετία στην Ετουάλ ντου Σαχέλ της Τυνησίας, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στις πορτογαλικές Βιτόρια Γκιμαράες και Μαρίτιμο και στην κινέζικη Τσανγκτσούν Γιατάι. Στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη Ράντερς της Δανίας, σημειώνοντας ένα γκολ σε δέκα εμφανίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση