ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πηλακούτας: «Θα έρθει ποιοτικός παίκτης»

Πώς σχολίασε τις φήμες για τον Σεμπαστιάν Λετό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης, μετά και την επιστροφή από την Βουλγαρία.

Ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία:

«Όντως, δεν απομένουν πολλές μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Από χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφού πρώτα ξεκουράστηκαν από την προετοιμασία που έγινε στην Βουλγαρία. Πλέον, θα δώσουμε κάποια φιλικά, για να δει ο κόσμος την ομάδα και να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμέτοχες κάποιοι παίκτες που ενσωματώθηκαν πριν μερικές μέρες στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, αλλά και από τις προπονήσεις, ο προπονητής μας θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ομάδα. Να σημειώσουμε ότι απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι διεθνείς».

Για τα φιλικά: «Έχει προγραμματιστεί ένα φιλικό αύριο με τον Εθνικό στο Δασάκι στις 19:30. Λεπτομέρειες θα δώσουμε αργότερα».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Η προσοχή μας, εκτός από το αγωνιστικό είναι και στο θέμα της ενίσχυσης. Η διοίκηση, συνεργάζεται με την τεχνική ηγεσία με στόχο να έρθει μία ποιοτική ενίσχυση στον μεσοεπιθετική γραμμή. Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλες οι ενέργειες που γίνονται είναι μέσα στα στενά οικονομικά δεδομένα που έχουμε. Προχωράμε χωρίς τυμπανοκρουσίας και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θα φέρουμε κάποιο παίκτη που θα κάνει θόρυβο και δεν θα έχει τα στοιχεία που θέλει η τεχνική ηγεσία. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε».

Για το κόσμο και τα διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 2700 εισιτήρια διαρκείας και με τον ρυθμό που πάμε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσουμε τις 3000, όπου είναι ο στόχος που θέσαμε από την αρχή. Ο κόσμος περιμένει να δει την ομάδα να αγωνίζεται, αλλά και τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και ελπίζουμε να τον κάνουμε να χαίρεται για την ομάδα του».

Για τις φήμες για Λέτο: «Κατά καιρούς έχουν συνδέσει την ομάδα μας με διάφορα ονόματα. Και νομίζω αυτό δεν θα σταματήσει. Όμως, δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Είπαμε, ότι θέλουμε να προχωρήσουμε σε ποιοτική ενίσχυση και όταν έχουμε κάτι δεδομένο θα το ανακοινώσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X