ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πηλακούτας: «Είμαστε σε επαφές με κάποιους παίκτες»

Τι είπε για τους τραυματίες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το μέτωπο των τραυματιών: «Είδαμε και διαβάσαμε πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Εκτός του κανονικού προγράμματος είναι οι Στρούνα, Πράνιτς, Λαβόρδε και Ντούρις. Ο Λαβόρδε ακολουθεί ειδική θεραπεία ενώ ο Ντούρις αποκόμισε ένα πρόβλημα από την προπόνηση της Τετάρτης και θα μείνει για 2-3 μέρες εκτός κανονικού προγράμματος. Ο Λαβόρδε πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή για την 1η αγωνιστική».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Είναι ίσως το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλητής. Πολύ πιθανόν ο προπονητής να χρησιμοποιήσει παίκτες που πιθανόν να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την 1η αγωνιστική. Είναι ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Ο προπονητής μας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από το παιχνίδι».

Για τις προσπάθειες απόκτησης αριστερού μπακ: «Παραμένει μια κενή θέση για να κλείσει το ρόστερ. Θα γίνει ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είμαστε σε επαφές με κάποιους παίκτες και ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα με παίκτη κάτω των 23: «Εφόσον προκύψει κάποια καλή περίπτωση δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια κίνηση»

Για τον Πηλέα: «Δεν προπονείται μαζί μας. Βρίσκεται στο ψάξιμο μιας νέας ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X