ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Με Εθνικό την ερχόμενη Τρίτη

Το έκτο φιλικό προετοιμασίας της Ανόρθωσης είναι προ των πυλών

Κυριάκος Τοφή

Η επάνοδος της Ανόρθωσης από την προετοιμασία στο εξωτερικό συνοδεύεται από την προσπάθεια διεξαγωγής φιλικών αναμετρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο δείγμα γραφής της «Μεγάλης Κυρίας» θα είναι την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στον Εθνικό Άχνας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί τη δεδομένη στιγμή η τοποθεσία.

Οι προσπάθειες για κλείσιμο φιλικού με ελλαδικό σύλλογο, πέραν βεβαίως του ΠΑΟΚ με τον οποίον οι κυανόλευκοι τα είπαν στη Θεσσαλονίκη, δεν καρποφόρησαν. Συγκεκριμένα οι επαφές με τον Πανιώνιο ο οποίος τελείωσε πρόωρα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεν τελεσφόρησαν τουλάχιστον στο παρών στάδιο και έτσι έγινε άμεση στροφή στη διαθεσιμότητα της ντόπιας... αγοράς.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ρόνι Λέβι επικράτησε φιλικά των Ολυμπιακού, Αλκής και Αλτίν Ασίρ, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και εξήλθε ισόπαλη με την ακαδημία Πάντεφ. Η επερχόμενη φιλική αναμέτρηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βλαντιμίρ Γκάντσεφ ώστε να προσαρμοστεί σε συνθήκες αγώνος και να βρει τα πατήματά του εντός αγωνιστικού χώρου με τους νέους του συμποδοσφαιριστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X