ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Η τελευταία πινελιά θα βοηθήσει και τα διαρκείας»

Η νέα Ανόρθωση είναι έτοιμη για τα πάντα

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μένουν χαραγμένες στην ιστορία. Ότι και να κάνεις δεν θα φύγουν ποτέ και πάντα θα συγκινούν όλο τον κόσμο. Μια από αυτές είναι και η πρόκριση της Ανόρθωσης στην Τραπεζούντα. Για το θέμα αυτό αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο Κυριάκος Γιάγκου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το έπος της Τραπεζούντας: «Η χθεσινή μέρα ήταν μια πραγματικά ιστορική μέρα, όχι μόνο για την Ανόρθωση αλλά και για τον Κυπριακό αθλητισμό και για την Κύπρο. Οι συμβολισμοί είναι ξεκάθαροι. Πολλές φορές όταν ρωτάμε τον κόσμο μας για το τι είναι πιο ιστορικό η πρόκριση στην Τραπεζούντα ή η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ Κυπριακής ομάδας για πρώτη φορά. Ότι και να πω για την μέρα εκείνη δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρακτικά συνειδητοποιήσαμε την πρόκριση στο αεροδρόμιο όταν ήρθε η ομάδα. Μέχρι να φύγει το αεροπλάνο το αεροδρόμιο έγινε κερκίδα. Η επιστροφή ήταν συγκλονιστική. Οι χοροί, τα τραγούδια, τα πάντα ήταν κάτι το απίστευτο. Το γεγονός εκείνο έφυγε από το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και τα συναισθήματα ξεχύθηκαν σε υπερθετικό βαθμό. Σας λέω πραγματικά πως όποτε πάω να περιγράψω το συμβάν νιώθω πως το βιώνω και πάλι».

Για το ότι η Ανόρθωση δεν είναι στα ψηλά τα τελευταία χρόνια: «Μας έχει λείψει πολύ. Η Ανόρθωση έχει δείξει σε πολλούς τομείς το δρόμο. Νιώθω πως έχουμε χάσει το δρόμο τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να μένουμε κολλημένοι στις επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά οι επιτυχίες είναι φάρος για το μέλλον».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία πήγε εξαιρετικά. Πολύ καλές γηπεδικές, κτηριακές, καιρικές συνθήκες. Πολύ καλό κλίμα και στενοί δεσμοί των ποδοσφαιριστών. Ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ποιότητα. Κάναμε ένα κράμα μεταξύ ποιότητας και ενθουσιασμού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θεωρούμε πως γίνεται μια πολύ καλή δουλειά».

Για τον Κολούνγκα: «Η αλήθεια είναι πως και η υπομονή έχει τα όρια της. Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή , με τη βοήθεια του συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Ισπανίας. Ο μάνατζερ του κάνει παιχνίδια ώστε να εξασφαλίσει περισσότερα λεφτά για τον ίδιο».

Για τον κόσμο: «Η στήριξη είναι δεδομένη. Όσο αυτή μπορεί να εκφραστεί από τα διαρκείας, τα μηνύματα είναι θετικά. Έχουμε φθάσει σχεδόν τις 3 χιλιάδες διαρκείας και πιστεύουμε πως θα το περάσουμε. Η αισιοδοξία για μια καλή ομάδα, με καλά αποτελέσματα είναι εκεί».

Για θέση που έμεινε: «Έχει μείνει μια θέση αυτή του πλάγιου αριστερού επιθετικού. Έχουμε κάνει επαφές με κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είναι μια τελευταία πινελιά που θα βοηθήσει και τα διαρκείας».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X