ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γιάγκου: «Ο κόσμος θα δει μια πολύ καλή Ανόρθωση»

Τι είπε για κάρτα φιλάθλου, Ντουγκλάο και Λαβόρδε

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριάκος Γ ιάγκου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Κυριακή η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο Μακάριο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χαμηλή κίνηση που παρατηρείται στη διάθεση των διαρκείας: «Είμαστε ένας λαός που ενθουσιάζεται εύκολα και απογοητεύεται το ίδιο εύκολα. Η ευφορία χάθηκε γιατί προέκυψε ο αποκλεισμός απ/ο την Λάτσι, κάτι που αποτυπώνεται και στα εισιτήρια διαρκείας. Θεωρώ ότι με καλά αποτέλεσμα στην αρχή του πρωταθλήματος θα αλλάξει το κλίμα».

Αν στοίχισε οικονομικά ο αποκλεισμός από την Λάτσι: «Δεν είχαμε δομήσει ένα μπάττζετ στη βάση υποτιθέμενων εσόδων από την Ευρώπη. Δεν ήταν λεφτά που τα είχαμε υπολογίσει ότι θα τα έχουμε. Οι οικονομικές συνέπειες του αποκλεισμού είναι λιγότερες από τις συνέπειες που έχει υποστεί η ομάδα αυτό το μήνα».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Ο κόσμος θα δει μια πολύ καλή Ανόρθωση. Οι στόχοι δεν έχουν μεταβληθεί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θα πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε τη Δόξα».

Για τον Ντουγκλάο: «Το θέμα θεωρείται λήξαν. Το αν θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή ο Ντουγκλάο ή όχι είναι καθαρά στη βάση αγωνιστικών κριτηρίων».

Για την κριτική που ασκείται στην ομάδα: «Η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη όμως κάποια δημοσιεύματα και κάποιες δημοσιογραφικές συμπεριφορές μας ενόχλησαν».

Για τον Λαβόρδε: «Ο τραυματισμός του στην προετοιμασία τον έχει φέρει λίγο πίσω. Ελπίζω να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή την 3η αγωνιστική».

Για τις προσπάθειες απόκτησης αριστερού μπακ: «Έγιναν χτες κάποιες διαβουλεύσεις. Ελπίζω να έχουμε κατάληξη τις επόμενες μέρες».

Για το θέμα της αύξησης των ομάδων: «Το θέμα δεν είναι να γίνει αύξηση για χάρη της αύξησης. Το θέμα δεν είναι μονοδιάστατο. Είναι ένα θέμα που αφορά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τη θέση του Κύπριου παίκτη στις ομάδες. Με βάση το πώς είναι δομημένο τώρα το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι με 10 ή 12 ομάδες δύσκολα μπορούμε να έχουμε αύξηση της παρουσίας των Κυπρίων παικτών. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Υπάρχει ένας νόμος τον οποίο οφείλουμε να σεβαστούμε όμως νοιώθουμε ότι αυτό είναι προϊόν ημιτελούς προσπάθειας. Προσωπικά θεωρώ ότι θα είναι ένα ημίμετρο. Είναι ένα μέτρο που πλήττει τα μεγάλα σωματεία. Δεν είμαι σίγουρος ότι λύνει πραγματικά το πρόβλημα της βίας».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X