ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Χορηγική συνεργασία με Dimco

Θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των κυανόλευκων..

Την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD ανακοίνωσε το τμήμα Μάρκετινγκ της Ανόρθωσης, καθώς θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των κυανόλευκων.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD, η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

Η DIMCO LTD είναι μια καθαρά Κυπριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε Παγκύπρια βάση με τα 9 καταστήματα λιανικής που διαθέτει. Επίσης η εταιρεία λειτουργεί τμήμα έργων, το εξειδικευμένο τμήμα της LEVEL Architectural Lighting που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και διεκπεραίωση εγκατάστασης φωτισμού για μικρά και μεγάλα έργα Παγκύπρια. Το Ηλεκτρολογικό τμήμα που δραστηριοποιεί η εταιρεία από το 1966, αποτελεί τον φάρο και οδηγό για την ανάπτυξη και μετεξέλιξη της εταιρείας, καθ’ όλη την πορεία των 52 χρόνων ιστορίας της.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης, με την ευχή να πορευθούμε μαζί σε νέες επιτυχίες, εκπληρώνοντας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν τους κοινούς μας στόχους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X