ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Το μούδιασμα και το νέο στοίχημα

Στις 3300 περιορίστηκαν οι κάρτες διαρκείας

Κυριάκος Τοφή

Εντελώς αντίθετο με τις προσδοκίες που σχηματίστηκαν μετά την επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης μετά από μια πενταετία, ήταν το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς για την Ανόρθωση και σε συνδυασμό με το μεγάλο κενό μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, έφερε νευρικότητα και ανησυχία στις τάξεις του κόσμου. Οι φίλοι των κυανολεύκων της Αμμοχώστου βρέθηκαν πολύ κοντά στην ομάδα κατά τη φετινή περίοδο και μπόρεσαν να ταυτιστούν με ηγετικές φυσιογνωμίες όπως αυτές των Γκόρντον Σίλντεφελντ, Ντάνιελ Πράνιτς και Μίχαλ Ντούρις, κατά κύριο λόγο, οι οποίοι συνεχίζουν και τη νέα σεζόν.

Παρόλ' αυτά, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματα είναι αντίθετα και ενδεχομένως το στρατόπεδο της Ανόρθωσης, να είναι το μοναδικό με τουλάχιστον ουδέτερο κλίμα, από τις ομάδες που ετοιμάζονται να ριχθούν στη μάχη των εγχώριων υποχρεώσεων. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στην κίνηση των καρτών διαρκείας, οι οποίες «πάγωσαν» στις 3300, αριθμός στον οποίον είχαν ανέλθει λίγο μετά την έλευση του Ρικάρντο Λαβόρδε και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.

Σαφέστατα τα συνεχόμενα τρίποντα είναι η μοναδική και εγγυημένη συνταγή ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις των φίλων των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, με επίσημα χείλη να κάνουν ξεκάθαρο λόγο για πρωταγωνιστικές τάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να επαληθευτούν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X