ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Τα θέματα που «καίνε»

Η εβδομάδα που μπαίνει είναι κρίσιμη για την ομάδα της Αμμοχώστου

Χάρης Χαρίτωνος

Η εβδομάδα που μπαίνει αναμένεται να φέρει ουσιαστικές εξελίξεις σε αυτά τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης.

Η ανανέωση με τον τεχνικό της ομάδας Ρόνι Λέβι βρίσκεται πρώτη στην ατζέντα της διοίκησης Ανδρέα Παντελή. Στο παρόν στάδιο, οι πληροφορίες λένε πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν σε όλα και ο Ισραηλινός τεχνικός θα παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για τα επόμενα δύο χρόνια μετά από συνάντηση που θα έχουν τα δύο μέρη αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο πρόεδρος της ομάδας και οι συνεργάτες του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας την φετινή χρονιά και την διαφαινόμενη έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Εάν γίνει εφικτή η παραμονή του Ρόνι Λέβι, τότε στην ομάδα θα ασχοληθούν πιο εντατικά και με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν. Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις αφορούν τους Ράγιος και Χάρους. Με τον Ισπανό επιτελικό μέσο έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα τις προηγούμενες μέρες για ανανέωση. Οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα συνεργασία, ενώ καθοριστική θα είναι και η επιθυμία του Ρόνι Λέβι, ο οποίος ευνοεί την παραμονή του Ράγιος και τα επόμενα χρόνια.

Αντίθετα, πιο δύσκολη αναμένεται να είναι η περίπτωση του Αριέλ Χάρους. Ο τερματοφύλακας των Αμμοχωστιανών αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό, καθώς και η επιθυμία του ίδιου είναι να αγωνιστεί εκεί. Ο εκπρόσωπος του Χάρους αναμένεται τις επόμενες μέρες στο νησί μας για ουσιαστικές συζητήσεις με την Ανόρθωση και εκεί θα αναμένουμε τα νεότερα.

Επίσης, πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του Σεκού Σισέ έχουν στην ομάδα, ενώ δεδομένη είναι και η παραμονή του Ντουγκλάο και την επόμενη χρονιά. Στην περίπτωση του Μιχάλ Ντούρις, οι της Ανόρθωσης περιμένουν να δουν εάν θα ανέβει κατηγορία η ρωσική Όρενμπουργκ. Η θέληση και η προσπάθεια είναι να παραμείνει ο Σλοβάκος διεθνής και του χρόνου στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X