ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στο «Δασάκι» χωρίς... νιάτα

Τρεις Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν θα βρεθούν στις επιλογές του Ρόνι Λέβι

Το πρώτο φιλικό μετά την άφιξή της από το κυρίως στάδιο προετοιμασίας δίνει η Ανόρθωση το απόγευμα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο «Δασάκι». Η διεξαγωγή του Σούπερ Καπ αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναγκάζει τους κυανόλευκους να μετακινηθούν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου προκειμένου να διατηρήσουν το ηθικό και την αγωνιστική ετοιμότητα σε υψηλά επίπεδα.

Μετά λοιπόν τους αγώνες με Αλκή, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αλτίν Ασίρ, ακαδημία Πάντεφ και Πέλιστερ, η «Μεγάλη Κυρία» θα δοκιμάσει τις δυνατότητές της απέναντι σε μια από τις ομάδες που θα βρει στο μονοπάτι της κατά το φετινό μαραθώνιο. Ο Ρόνι Λέβι δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι εγγεγγραμένοι στο ρόστερ στη διάθεσή του, μιας και με την αποστολή της εθνικής Κύπρου κάτω των 21 ετών θα βρεθούν οι Πηλέας, Ματθαίου και Αρτυματάς.

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή ουδείς να λογίζεται ως βασικός, ωστόσο ο Ρόνι Λέβι έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους τρεις ντόπιους ποδοσφαιριστές στα φιλικά προετοιμασίας που προηγήθηκαν και σαφώς υπολογίζει κάποιους περισσότερο και κάποιους λιγότερο σε βάθος χρόνου. Ιδιαίτερα οι Ματθαίου και Αρτυματάς λόγω και της γρήγορης ένταξής του στην ομάδα, ξεκίνησαν βασικοί στα δύο πρώτα φιλικά επί κυπριακού εδάφους, πριν την άφιξη των Παλάνκα και Ντουγκλάο που τους εκτόπισαν έστω προσωρινά.

Σε κάθε περίπτωση το φιλικό απέναντι στον Εθνικό Άχνας έχει τη δική του σημασία μιας και θα αποτελέσει εφαρμογή των όσων στοιχείων δουλεύτηκαν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, τα οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» μιας και σημαντικός όγκος των υποστηρικτών της, διαμένει στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση