ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Στο Charity Idols η φανέλα του Σισέ

Με ανακοίνωση της η επίσημη Ανόρθωση ενημερώνει ότι η φανέλα του Σεκού Σισέ πάει σε δημοπρασία για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols.

Με ανακοίνωση της η επίσημη Ανόρθωση ενημερώνει ότι η φανέλα του Σεκού Σισέ πάει σε δημοπρασία για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωση σε συνεργασία με τον Μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols, δίνει αυτή την εβδομάδα με σκοπό να γίνει δημοπρασία αγάπης την φορεμένη εμφάνιση του παίκτη μας Σεκού Σισέ από τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης.

Ο Σεκού Σισέ αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος του αγώνα με την Αλκή Ορόκλινης καθώς επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό και κατάφερε να σκοράρει αλλά και να ξεχωρίσει για την απόδοση που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Από σήμερα και μέχρι τις 26/12/2017, η εμφάνιση που φορούσε στον συγκεκριμένο αγώνα θα βγει σε δημοπρασία και τα έσοδα από αυτή την ενέργεια θα δοθούν σε συγκεκριμένο οργανισμό, που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορούν όλοι να πάρουν μέρος και να κάνουν δική τους την συλλεκτική εμφάνιση, με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ. Η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 26/12/2017 και ώρα 22:00.

Η αγωνιστική φανέλα είναι Nike, μέγεθος Large και φέρει την υπογραφή του Ιβοριανού, ακραίου επιθετικού της ομάδας μας.

Διεκδίκησε την εμφάνιση εδώ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση