ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Προσωπική υπόθεση η παραμονή Ντούρις

Ο Ανδρέας Παντελή είναι σε ανοικτή γραμμή με τη ρωσική Όρεμπρουγκ

Κυριάκος Τοφή

«Οπλισμένος» με την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Κύπρο και την Ανόρθωση, ο Ανδρέας Παντελή έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις στην περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός έφτασε σε διψήφιο αριθμό γκολ μέσα σε ένα τρίμηνο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα της Αμμοχώστου στην επιστροφή της στα κύπελλα Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας των κυανολεύκων παρουσιάζεται αποφασισμένος να διατηρήσει κάτοικο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον ποδοσφαιριστή της ρωσικής Όρενμπρουγκ, με την οποίαν οι συνομιλίες έχουν μπει σε μια πιο ουσιώδη βάση. Ο Σλοβάκος διατηρεί άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα η οποία βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας και έτσι τυχόν ανανέωση του δανεισμού του, θα δώσει το πάνω χέρι στη «Μεγάλη Κυρία» και στο παρόν και στο μέλλον.

Εμπόδια σαφώς και υπάρχουν ωστόσο λίγο η αποφασιστικότητα του Ανδρέα Παντελή και λίγο η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποτελέσει μέλος του πλάνου της νέας χρονιάς, ισοζυγίζουν τις πιθανότητες παραμονής του. Μάλιστα εάν ο Σλοβάκος πλαισιωθεί με ακραίους επιθετικούς οι οποίοι θα μπορέσουν να είναι πιο δημιουργικοί από τους υφιστάμενους, τότε αναμφίβολα και ο ίδιος θα είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα και μάλιστα ποικιλοτρόπως.

Ο ρωσικός σύλλογος έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του για άνοδο στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, καθώς τη δεδομένη στιγμή έχει ανέλθει στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας με ένα βαθμό διαφορά από την τρίτη και πέντε αγώνες να απομένουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση