ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Πρόληψη είναι ο λόγος

Ο Ισπανός μέσος ακολουθεί συντηρητική αγωγή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

Η απουσία του Ρούμπεν Ράγιος από το αρχικό σχήμα ενός τέταρτου σερί φιλικού προετοιμασίας, δημιούργησε εύλογα μια ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος δεν αγωνίστηκε ως βασικός σε κανένα από τα τρία παιχνίδια επί βουλγαρικού εδάφους με Πέλιστερ, Αλτίν Ασίρ και ακαδημία Πάντεφ, με το φαινόμενο αυτό να επαναλαμβάνεται και στο «Δασάκι» απέναντι στον Εθνικό.

Ο λόγος της απουσίας αυτής δεν έχει να κάνει με αγωνιστικές επιλογές ή το σεβασμό που εμπνέει στον Ρόνι Λέβι ο πρώην μέσος της Μακάμπι Χάιφα, αλλά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει για το οποίο επιλέχθηκε μια συντηρητική αγωγή. Μάλιστα όσο κόστος κι αν υπάρχει από την απουσία του Ισπανού από την πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα λόγω αποβολής στον τελευταίο αγώνα της περσινής χρονιάς, η παράταση της επιστροφής του σε επίσημο αγώνα, μπορεί να αποδειχθεί και ευεργετική.

Από εκεί και πέρα ο Ισραηλινός τεχνικός έχει προνοήσει για το σχέδιο βήτα μιας και υπό κανονικές συνθήκες,  ο Ράγιος θεωρείται ως βασική και αναντικατάστατη επιλογή στη μεσαία γραμμή. Στο χθεσινό φιλικό απέναντι στον Εθνικό, ο Λέβι δοκίμασε μια τριάδα με τους Γκάντσεφ και Σιβού στην ίδια ευθεία και ταυτόχρονα τον Βίκτορ μπροστά από την αμυντική τετράδα.

Σε αυτό το σενάριο προστίθεται βεβαία και ο σχηματισμός με δύο επιθετικούς κορυφής και πιο συγκεκριμένα τους Άλβες και Καμαρά, οι οποίοι συνέθεσαν δίδυμο σε ουκ ολίγα φιλικά στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου έγινε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση