ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Οι μαχητές για το μνημόσυνο των Ισαάκ-Σολωμού

Οι μαχητές τονίζουν πως ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός χρωμάτων είναι αχρείαστος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφορικά με το επερχόμενο μνημόσυνο των ιερομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Οι μαχητές τονίζουν πως ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός χρωμάτων είναι αχρείαστος μπροστά σε αυτούς του δυο ήρωες που θυσιάστηκαν για τη λευτεριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του αλλά να κάνει ένα διαφορετικό κάλεσμα ενόψει του ετήσιου μνημοσύνου των Εθνομαρτύρων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Βάζοντας όλα τα υπόλοιπα στην άκρη, και τοποθετώντας την Εθνική συνείδηση ως προτεραιότητα, καλούμε ΟΛΑ τα οπαδικά σύνολα όπως ΜΗΝ παρουσιαστούμε μαζικά στο ετήσιο μνημόσυνο την ερχόμενη Κυριακή 06 Αυγούστου. Μπροστά στους Ήρωες μας που θυσιάστηκαν για την Γαλανόλευκη και για μια ελεύθερη πατρίδα, οποιοσδήποτε διαχωρισμός χρωμάτων είναι αχρείαστος. Ο κατακτητής εδώ και 43 χρόνια έχει υπό την κατοχή του την μισή μας Κύπρο και τέτοιες μέρες δεν χωράνε οποιεσδήποτε οπαδικές κόντρες.

Καλούμε τα οργανωμένα σύνολα, και όποιος άλλος το επιθυμεί, να τιμήσει την μνήμη του Τάσου και του Σολωμού με μια ολιγάριθμη αντιπροσωπεία. Οτιδήποτε διαφορετικό θα ενισχύσει την φράση,

“Λαός που δεν μαθαίνει απ’ τα λάθη του, είναι καταδικασμένος να τα επαναλάβει”.

ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X