ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ο Ντουγκλάο των… αιθέρων

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεχώρισε με τις αναχαιτίσεις σε εναέριες μονομαχίες

Τουλάχιστον επιβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Ντουγκλάο στο κέντρο άμυνας της Ανόρθωσης, με τον νεαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή να διακρίνεται στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Άχνας. Αγωνιζόμενος ξανά στο πλευρό του Γκόρντον Σίλντεφελντ και αφού εκτόπισε τον ελπιδοφόρο Παναγιώτη Αρτυματά από την εντεκάδα, ο Βραζιλιάνος είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και τουλάχιστον τρεις καθοριστικές επεμβάσεις σε αντίπαλες επισκέψεις στην περιοχή.

Ο Ντουγκλάο αποτελεί προφανώς ένα από τα σπουδαιότερα μεταγραφικά αποκτήματα τόσο της Ανόρθωσης αλλά γενικότερα του Κυπριακού πρωταθλήματος κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Ρόνι Λέβι φαίνεται να του εμπιστεύεται και… τη μπάλα στα πόδια μιας και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που την κουβάλησε μέχρι τη μεσαία γραμμή, πριν ψάξει στα άκρα τους Καλό και Παλάνκα.

Οι παρεμβάσεις του σήκωσαν τουλάχιστον δύο φορές τους φίλους της Ανόρθωσης από την κερκίδα για να τον χειροκροτήσουν, ενώ ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κάλυψε το δυναμισμό που χάθηκε λόγω της αλλαγής του Ζοάο Βίκτορ. Το κέντρο της άμυνας είναι η περιοχή στην οποίαν η «Μεγάλη Κυρία» ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρσι με τους Σιβού και Καλδερόν να επιστρατεύονται ως λύση ανάγκης, όταν οι Αγκιλάρ και Ερέρο αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Πλέον οι δύο θέσεις μπροστά από τον τερματοφύλακα είναι ποιοτικά στελεχωμένες με παίκτες που έχουν ένα σοβαρό παλμαρέ, με τον Αρτυματά να προσθέτει φρεσκάδα και ενθουσιασμό, όταν παραστεί ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση