ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Μειώθηκαν τα «στοιχήματα»

Σχεδόν δύο παίκτες σε κάθε θέση μπορεί να υπολογίζει ο Ρόνι Λέβι

Κυριάκος Τοφή

Και ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του, αυτό που μπορεί με ασφάλεια να πει κανείς είναι ότι τα... στοιχήματα έχουν μειωθεί. Ο εξοπλισμός του ρόστερ με σχεδόν δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, δεν θα επιτρέψει το να παρατηρηθεί το περσινό φαινόμενο κατά το οποίο οι πρωτοκλασάτες επιλογές του Ρόνι Λέβι δεν ξεπερνούσαν τις δεκαπέντε. Ιδιαίτερα προς το τέλος του μαραθωνίου, οι κακοτεχνίες που έγιναν πέρσι τέτοια εποχή ήταν ορατές δια γυμνού οφθαλμού αφού κάθε απουσία λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, δημιουργήσε δυσαναπλήρωτο κενό.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ που έφερε στο «Αντώνης Καράς» τους Πιάνιτς, Ντουγκλάο και Γκάντσεφ, βοήθησε στην ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ, σε θέσεις που η ομάδα απαιτούσε ενίσχυση ακόμα και στην πρώτη γραμμή. Και οι τρεις μπορούν να θεωρούνται ως επιλογές του αρχικού σχήματος με τον Κροάτη ως αριστερό μπακ, τον Βραζιλιάνο ως κεντρικό αμυντικό και τον Βούλγαρο ως κεντρικό μέσο. Εκεί λοιπόν που πέρσι ο Ρόνι Λέβι χρησιμοποιούσε τον Αμπντουλάχι Σιβού σχεδόν σε όλες τις θέσεις της αμυντικής και μεσαίας γραμμής, πλέον οι πλείστες τρύπες έχουν κλείσει με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, όπως οι Πηλέας, Αρτυματάς και Ματθαίου.

Το ζητούμενο πλέον είναι ο Ισραηλινός τεχνικός να συνεχίσει το μοντάρισμα των αρχικών επιλογών μιας και αρκετές τέτοιες μονάδες, ενσωματώθηκαν είτε στην Βουλγαρία, είτε την υστάτη πριν η αποστολή ταξιδέψει στο Μπάνσκο. Εν συνεχεία, κρίσιμη κρίνεται και η κατανομή ρόλων σε ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως πολυθεσίτες ώστε οι τελευταίοι να προσαρμοστούν στις ανάγκες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X