ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Μάχιμη ακόμα και έτσι

Το κεφάλαιο «αριστερός ακραίος επιθετικός» παραμένει ανοικτό

Κυριάκος Τοφή

Αν και η απόκτηση αριστερού ακραίου επιθετικού που θα σημάνει την περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής κρούσης, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του, η μέχρι στιγμής εικόνα του ρόστερ μπορεί να χαρακτηριστεί πλήρης. Η γρήγορη διεκπεραίωση των βασικών απωλειών που προέκυψαν με την αποχώρηση ουκ ολίγων Ισπανών ποδοσφαιριστών, επέτρεψε στον Ρόνι Λέβι να δουλέψει με ένα σημαντικό αριθμό πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στη Βουλγαρία και πλέον απομένει το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Η στασιμότητα που παρατηρείται στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν και ποδοσφαιριστής με θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει πρόταση στα χέρια του, δεν είναι απαγορευτική ως προς τη συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου εν όψει των πρώτων αγώνων της χρονιάς. Κι αυτό διότι το πάντρεμα έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως οι Σίλντεφελντ και Πράνιτς με ταλαντούχους Κύπριους ποδοσφαιριστές όπως οι Αρτυματάς και Ματθαίου, είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση των αγωνιστικών δεδομένων, τουλάχιστον βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο.

Ως προς τα άκρα της επίθεσης, ο Ρόνι Λέβι έχει να επιλέξει τη δεδομένη στιγμή μεταξύ των Παλάνκα, Καλό και Ματθαίου, ενώ σε βάθος χρόνου λύση μπορεί να θεωρηθεί και ο Κυριάκου. Βέβαια σε έναν μαραθώνιο όπως αυτόν που ξεκινά στα τέλη Αυγούστου, θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλη μια λύση για τα άκρα της επίθεσης και προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, κινούνται και οι εμπλεκόμενοι στο μεταγραφικό σχεδιασμός της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X