ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έμεινε μόνο η πλατιά του!

Είτε ο Λαβόρδε υπογράφει το συμβόλαιο που του έχει στείλει η Ανόρθωση και έρχεται στην Κύπρο, είτε δεν υπογράφει και τελειώνει το θέμα εκεί

Το θέμα του Ρικάρντο Λαβόρδε είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες για την Ανόρθωση. Η «Κυρία» ψάχνει το μπαμ με τον Κολομβιανό άσο και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται το θέμα να τελειώσει οριστικά. Μάλιστα οι πιθανότητες την δεδομένη στιγμή «φωνάζουν» συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Βέβαια τελικές υπογραφές δεν υπάρχουν παρά την προφορική συμφωνία.

Η Ανόρθωση έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κολομβιανό άσο, κάτι το οποίο εκ πρώτης έχει αποδεχθεί. Μάλιστα οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και στο οικονομικό κομμάτι που ήταν όντως ο πιο μεγάλος σκόπελος ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Η Ανόρθωση κατέθεσε την τελική της πρόταση η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει και ο ποδοσφαιριστής είπε το ναι. Σε περίπτωση που ο Λαβόρδε κάνει δεύτερες σκέψεις τότε θα το θέμα θα κλείσει οριστικά και δεν θα ανοίξει ξανά.

Η Ανόρθωση κατέθεσε την τελική της πρόταση η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει

Έτσι εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει το θέμα αυτό. Τα πράγματα πλέον έχουν γίνει ξεκάθαρα. Είτε ο Λαβόρδε υπογράφει το συμβόλαιο που του έχει στείλει η Ανόρθωση και έρχεται στην Κύπρο, είτε δεν υπογράφει και τελειώνει το θέμα εκεί. Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λαβόρδε στην «Κυρία» τότε ο Ρόνι Λέβι θα έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί για την επόμενη χρονιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X