ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ήρθε να προσδώσει εμπειρία πρωταθλητισμού

Ο Μίχαλ Κόρχουτ έχει στο ενεργητικό του πέντε πρωταθλήματα Ισραήλ και Ουγγαρίας

Κυριάκος Τοφή

Κυπριακό έδαφος πάτησε σήμερα (9/8) το μεσημέρι ο Μίχαλ Κόρχουτ καθώς μετά την επαναπροσέγγιση από πλευράς του ίδιου του ποδοσφαιριστή, κινήθηκαν τάχιστα διαδικασίες ώστε να ταξιδέψει από το Ισραήλ. Ο Ούγγρος ακραίος αμυντικός μετά από μια διετία στην πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας, Χάποελ Μπερ Σέβα, αναζήτησε μια νέα ποδοσφαιρική στέγη καθώς ένας τραυματισμός τον Ιανουάριο της τρέχουσας χρονιάς, είχε ένα τραυματισμό που τον ανάγκασε να τελειώσει πρόωρα τη σεζόν.

Με τρία πρωταθλήματα Ουγγαρίας και δύο πρωταθλήματα Ισραήλ στο... ζωνάρι του, ο Μίχαλ Κόρχουτ έρχεται για να αποτελέσει μια κυανόλευκη μονάδα με τεράστια εμπειρία από μεγάλους αγώνες, όντας μάλιστα και διεθνής. Τον Αύγουστο του 2016 η Χάποελ Μπερ Σέβα δαπάνησε ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ για τον αποκτήσει από την Ντέπρετσεν και εάν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός, θα γινόταν λόγος για ποδοσφαιριστή που θα αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μίχαλ Κόρχουτ προορίζεται ως βασική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, όχι όμως βραχυπρόθεσμα, καθώς αναμένεται ότι θα χρειαστει χρονικό διάστημα για επιστροφή του σε αποδεκτά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας στον οποίον είχε συμμετοχή, ήταν στις 6 Ιανουαρίου 2018 για το State Cup με αντίπαλο την Μακάμπι Αχ Ναζαρέτ. Το γεγονός αυτό βεβαίως δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τους προσανατολισμούς του Ρόνι Λέβι για την αριστερή πτέρυγα μιας και εκεί φάνηκε να μονιμοποιείται ο Ντάνιελ Πράνιτς, ωστόσο όμως με τα τωρινά δεδομένα, ο Κροάτης φαίνεται να μετατοπίζεται στη μεσαία γραμμή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X