ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η Λεβάντια, ο Λέβι και ο Λαβόρδε

Μια τριάδα από το 2012 δύναται να αναβιώσει για τη «Μεγάλη Κυρία»

Κυριάκος Τοφή

Μια από τις πιθανές αντιπάλους της «Μεγάλης Κυρίας» στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Λεβάντια Ταλίν, η οποία δεν αποτελεί άγνωστη οντότητα. Οι Εσθονοί βρέθηκαν στο ευρωπαϊκό μονοπάτι των κυανόλευκων της Αμμοχώστου το καλοκαίρι του 2012, όταν ο Ρόνι Λέβι ολοκλήρωνε την πρώτη του προετοιμασία ως προπονητής της Ανόρθωσης.

Στις διπλές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα μέσα Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 19 και 26 του συγκεκριμένου μήνα, η ομάδα του Ισραηλινού τεχνικού σημείωσε δύο νίκες έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς, οι οποίοι πέτυχαν συνολικά έξι γκολ. Δύο εξ αυτών παραβίασαν δις την εστία των Εσθονών και συγκεκριμένα οι Τόνι Κάλβο και Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ο Κολομβιανός βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την Ανόρθωση μιας και έχει ήδη γίνει μια προσέγγιση και μια πρώτη κρούση, μιας και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη συνέχιση της καριέρας του σε ομάδα της αρεσκείας του. Τη δεδομένη στιγμή, οι απαιτήσεις του πρώην ακραίου επιθετικού της «Μεγάλης Κυρίας» κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές και ανέρχονται στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Το ποσό αυτό κρίνεται απαγορευτικό για τα δεδομένα της Ανόρθωσης και απέχει κατά πολύ από το πιο υψηλό, με κίνδυνο να επιφέρει και ανισορροπίες στα αποδυτήρια. Όπως και στην περίπτωση του Ρούμπεν Ράγιο, έτσι και του Ρικάρντο Λαβόρδε, το μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά του παίκτη ο οποίος καλείται να δείξει καλή θέληση και να κάνει γενναία έκπτωση στις απαιτήσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X