ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Η αριστερή πτέρυγα και η γαλλική σφήνα

Ο Βίνσεντ Μπεσάτ διεκδικεί φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΛ

Κυριάκος Τοφή

Παζλ για δυνατούς λύτες μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια πρόβλεψης των σκέψεων και των αγωνιστικών προσανατολισμών του Ρόνι Λέβι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ανόρθωση επέλεξε να μην πραγματοποιήσει φιλικό συντήρησης στο διάστημα διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει πλειάδα ποιοτικών και πιο ετοιμοπόλεμων επιλογών, με την κυριότερη σπαζοκεφαλιά να αφορά τη σύνθεση της αριστερής πτέρυγας.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ο Ντάνιελ Πράνιτς είχε αναλάβει ρόλο αριστερού ακραίου αμυντικού και ο Μπέκα Μικελτάντζε τον αντίστοιχο του αριστερού ακραίου επιθετικού. Ο τραυματισμός του Κροάτη οδήγησε σε ανακάτεμα της τράπουλας με την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων καθώς ο Νικόλας Εγγλέζου υπερασπίστηκε το αριστερό άκρο της άμυνας με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, έχοντας τον Σεκού Σισέ να δραστηριοποιείται μπροστά του.

Το γκολ που πέτυχε ο Μπέκα Μικελτάντζε τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα με αντίπαλο την Πάφος FC και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, την ίδια στιγμή που ο Ντάνιελ Πράνιτς μετακινήθηκε στο αντίθετο. Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση και ο Βίνσεντ Μπεσάτ ο οποίος αποτέλεσε τη λύση στην προσπάθεια εξεύρεσης βασικού αριστερού οπισθοφύλακα, η οποία διήρκησε πάνω από ένα μήνα.

Ο Γάλλος διατηρεί σοβαρές πιθανότητες να ντεμπουτάρει στο αρχικό σχήμα με αντίπαλο την ΑΕΛ, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα τον Μπέκα Μικελτάντζε στην ίδια ευθεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X