ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Επιχείρηση ανασύνταξης και συγκέντρωσης

Το θέμα Ντουγκλάο θα πρέπει να θεωρείται λήξαν

Κυριάκος Τοφή

Το γεγονός ότι ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός είχε αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα του κυανόλευκοι οικοδομήματος, είναι φανερό και οι προεκτάσεις έφτασαν μέχρι και τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν καταγράφηκε το περιστατικό απειθαρχίας από πλευράς του Ντουγκλάο.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκτόνωση των ποδοσφαιριστών σωματικά και ψυχολογικά, μιας και ιδιαίτερα το δεύτερο κομμάτι, προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία και πίεση.

Από αγωνιστικής πλευράς, το πλάνο του Ρόνι Λέβι αναμένεται να είναι ενισχυμένο τόσο σε σχέση με την περσινή χρονιά, όσο και σε σχέση με τις διπλές αναμετρήσεις με την αλβανική Λάτσι. Ο Γκόικο Κάτσαρ αποτέλεσε τη νέα προσθήκη, ο Ντουγκλάο έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Νίκα Κατσαράβα, ενώ θεωρητικά ομιλούντες, το υπόλοιπο ρόστερ είχε την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Η ομοιογένεια είναι ένα θέμα προς συζήτηση μιας και τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση ψάχνεται για αριστερό οπισθοφύλακα και ο προπονητής δεν έχει κατασταλάξει σε αγωνιστικό σχηματισμό, ακροβατώντας μεταξύ του κλασσικού 4-2-3-1 και του 4-4-2 με τα δύο βαρετά χαρτιά στην επίθεση, να συνυπάρχουν.

Η επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν θα γίνει νωρίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μιας και οι δύο πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Μεγάλης Κυρίας» θα είναι εκτός έδρας και μάλιστα με δύο ομάδες που μοιάζουν ενισχυμένες και απαιτητικές όπως η Δόξα Κατοκοπιάς και η Πάφος FC.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X