ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Επιστροφή στη βάση της

Η παραμονή των κυανόλευκων εκτός Κύπρου ήταν ευεργετική

Κυριάκος Τοφή

Η προετοιμασία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας έφτασε στο τέλος της και σήμερα θα υπάρξει και η επιστροφή της αποστολής της Ανόρθωσης από το εξωτερικό. Η παραμονή των κυανόλευκων εκτός Κύπρου ήταν ευεργετική μιας και δόθηκε η ευκαιρία στον Ρόνι Λέβι να απομωνώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους μεταδώσει τα «θέλω» του εν όψει της απαιτητικής χρονιάς που ξεκινά στα τέλη Αυγούστου.

Ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έχει ήδη αρχίσει με την πρεμιέρα απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα να αχνοφαίνεται. Οι επιβάτες στην πτήση επιστροφής θα είναι περισσότεροί από τους αντίστοιχους της αναχώρησης, μιας και κατά το διάστημα παραμονής στο εξωτερικό, οι προσθήκες των Ντάνιελ Πιάνιτς και Βλαντιμίρ Γκάντσεφ, ήρθαν να ενδυναμώσουν ποιοτικά και ποσοτικά τις επιλογές του Ρόνι Λέβι.

Αμφότεροι μπορούν να λογίζονται βασικοί με τον Κροάτη να παίρνει από νωρίς τη θέση του Γιόσιπ Κβέσιτς και τον Βούλγαρο να αποτελεί το κάτι διαφορετικό στη μεσάια γραμμή σε σχέση με τις υφιστάμενες επιλογές. Πλέον τροχιοδρομείται μια νέα σειρά φιλικών προετοιμασίας, αυτή τη φορά επί κυπριακού εδάφους, στα οποία ο προπονητής δεν αναμένεται να αλλάξει τη φιλοσοφία του και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που προορίζει για βασικούς στη νέα χρονιά.

Ως προς τον μεταγραφικό σχεδιασμό, εκκρεμεί η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού ο οποίος θα προστεθεί στις επιλογές που υπάρχουν ήδη και πιο συγκεκριμένα τους Καλό, Παλάνκα, Ματθαίου και Κυριάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X