ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Επιλεκτική και μεθοδική στις κινήσεις ενίσχυσης

Πάμπολλες προτάσεις ποδοσφαιριστών φτάνουν στα γραφεία της «Μεγάλης Κυρίας»

Κυριάκος Τοφή

Ακόμα και με την παραμονή του Ρόνι Λέβι να αιωρείται, ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης συνέχισε και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς και σε αντίθεση με τα περασμένα καλοκαίρια, οι προσθήκες θα είναι σαφώς λιγότερες. Ενδεχομένως μεν να φλερτάρουν ξανά με διψήφιο αριθμό ωστόσο με μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές, η μεσοαμυντική γραμμή παρουσιάζει πληρότητα σε ένα μεγάλο ποσοστό και έτσι οι πλείστες ματιές ρίχνονται στη γραμμή κρούσης.

Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» δέχονται πάμπολλες συστάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα, οι κινήσεις στην σκακιέρα της ενίσχυσης είναι μεθοδευμένες και μελετημένες. Μάλιστα περιπτώσεις όπως αυτές των Αγγελή Χαραλάμπους και Γιάννη Χατζηβασίλη έχουν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο η αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα.

Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την ανάγκη ενίσχυσης του ντόπιου στοιχείου, μιας και αποτελεί τη μοναδική οδό για ποσοτική αύξηση του ρόστερ. Παρόλ' αυτά δεν βρίσκονται σε μια κατάσταση που τους ωθεί στο να... μαζέψουν ότι κινείται ελεύθερο και περίπτωση όπως αυτή του Νικόλα Εγγλέζου, έτυχε μελέτης μέχρι να ανάψει το πράσινο φως.

Από εκεί και πέρα και μέχρι νεοτέρας, ο Ρόνι Λέβι μελετά την κάθε πρόταση και την κάθε κίνηση, έχοντας τη διακριτική ευχέρεια του να χειρίζεται και το μισθολόγιο της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X