ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Έμφαση στην... πινελία

Η θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Κυριάκος Τοφή

Ένα ακόμα κομμάτι απομένει για να συμπληρωθεί το κυανόλευκο ρόστερ αφού σε μεγάλο βαθμό οι κινήσεις πριν καν εισέλθουμε στο μήνα Αύγουστο, εξόπλισαν τον Ρόνι Λέβι με ποιοτικές επιλογές. Ακόμα και στο διάστημα παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό, οι αφίξεις δεν έλειψαν με τους Ντάνιελ Πράνιτς και Βλαντιμίρ Γκάντσεφ να εσωματώνονται στο Μπάνσκο. Λίγο πριν την αναχώρηση για Θεσαλλονίκη, οι Κώστας Πηλέας και Ντουγκλάο κατέθεσαν και αυτοί χρήση τα διαβατήριά τους για λογαριασμό της «Μεγάλης Κυρίας».

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ενίσχυση των άκρων της επίθεσης μιας και επιλογές υπάρχουν μεν, ωστόσο χρίζουν βελτίωσης. Οι Παλάνκα, Ματθαίου και Καλό πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας ωστόσο εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η απώλεια ενός λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, θα μηδενίσει τις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

Η τελευταία λοιπόν πινελιά στο κυανόλευκο ρόστερ, αναμένεται να είναι από αυτές που θα κάνουν τη διαφορά μιας και το σχετικό κονδύλι για τη θέση αγγίζει εξαψήφιο ποσό. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του θα μπουν στη διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων ή σύναψης συνεργασίας με ένα αμφιλεγόμενο όνομα.  Άλλωστε οι καιροί των μεταγραφών που γέμιζαν αεροδρόμια ανήκουν στο μακρινό παρελθόν όχι απλώς για την Ανόρθωση, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των κυπριακών ομάδων.

Η ουσία είναι όμως ότι οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται για ένα δυνατό photo finish στη μεταγραφική τους δραστηριότητα, δείχνοντας υπομονή και επιμονή για ακραίο επιθετικό που θα δώσει το κάτι παραπάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X