ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Έδωσε τα νούμερα για Ντούρις και περιμένει

Έγινε η προσπάθεια και πλέον η μπάλα είναι στην Όρενμπουργκ

Το ταξίδι των Ανδρέα Παντελή και Κυριακού Γιάγκου στη Ρωσία για την υπόθεση Μίχαλ Ντούρις είναι αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση αυτές τις μέρες, αφού όλοι αναγνωρίζουν τη σημασία τυχόν παραμονής του.

Πρώτοι απ΄ όλους οι ίδιοι οι διοικητικοί ηγέτες της «Μεγάλης Κυρίας», που κάνουν τις προσπάθειες για να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Συμφωνία δεν υπάρχει, όμως το πράγμα έφτασε στο σημείο που θα κριθεί.

Έκανε την προσπάθειά της, ανεβάζοντας την προσφορά της προς το Ρωσικό σύλλογο και πλέον περιμένει την απάντηση. Ασφαλώς δεν μπορεί να προβλεφθεί ποια θα είναι αυτή, όμως κάποιες ενδείξεις φέρνουν αισιοδοξία πως τελικά θα προκύψει συμφωνία και θα κάνει δικό της τον παίκτη.

Θυμίζουμε πως οι επαφές Ανόρθωσης-Ντούρις για το δικό του συμβόλαιο έχουν φέρει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ως εκ τούτου αν συναινέσει και η Όρενμπουργκ η δουλειά θα γίνει.

Είναι σαφές πως όλη στην Ανόρθωση προτιμούν το Σλοβάκο από το να πάνε σε άλλη λύση, γιατί έχει δώσει εξαιρετικά δείγμα γραφής (11 γκολ σε 13 αγώνες) και στην Ευρώπη το να υπάρχει η δεδομένη χημεία με το Ράγιος είναι σημαντικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X