ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Δεκατέσσερις και ο Κβέσιτς

Πιο πιθανή από ποτέ φαντάζει η αποχώρηση του Γιόσιπ Κβέσιτς

Η έλευση του Σεκού Σισέ, αποτελεί την ενίσχυση που έψαχνε η Ανόρθωση στην επιθετική της γραμμή, ωστόσο δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλασσικός αριστερός ακραίος επιθετικός. Μάλιστα μια έρευνα στο διαδίκτυο αλλά και στο βιογραφικό του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, καταδεικνύει ότι η φυσική του θέση είναι η κορυφή της επίθεσης και εκ των υστέρων τα άκρα αυτής.

Ο Σισέ αποτελεί τον 15ο ξένο ποδοσφαιριστή που παίρνει θέση στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» εάν και εφόσον γίνει η παραδοχή ότι σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο Γιόσιπ Κβέσιτς. Αρούς, Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς, Βίκτορ, Σιβού, Γκάντσεφ, Ράγιος, Καλό, Παλάνκα, Άλβες και Καμαρά συμπληρώνουν τον κατάλογο άλφα, με τον Βόσνιο ακραίο αμυντικό να μην συμμετέχει καν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Πράνιτς λογίζεται ως βασικός αριστερός μπακ και  ο Κώστας Πηλέας ήταν αυτός που τον αντικατέστησε στα φιλικά επί βουλγαρικού εδάφους, τότε ο Κβέσιτς κρίνεται τουλάχιστον ως πολυτέλεια. Εάν οι προσπάθειες αποχώρησης του Βόσνιου καρποφορήσουν, τότε ανοίγει διάπλατα η πόρτα για περαιτέρω ενίσχυση με την ακίδα να στρέφεται, ή καλύτερα, να παραμένει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σαφέστατα εάν και εφόσον το πιο πάνω σενάριο υλοποιηθεί, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει και η ανταπόκριση του κόσμου ως προς την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μιας και αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική πηγή εσόδων την δεδομένη περίοδο. Ήδη 2700 Ανορθωσιάτες έσπευσαν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον στόχο των 3000 καρτών να φαντάζει άκρως υλοποιήσιμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση