ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Βούλγαροι και Κροάτες

Μπανταλόφσκι, Γκάντσεφ, Σίλντεφελντ και Πράνιτς θα είναι καταλύτες της φετινής χρονιάς

Κυριάκος Τοφή

Ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή της φετινής Ανόρθωση, η απόχρωση από Κροατία είναι έντονη με τους Γκόρντον Σίλντεφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς να αποτελούν τα σπουδαιότερα βιογραφικά που πήραν φέτος το αεροπλάνο για Κύπρο, για λογαριασμό των κυανολεύκων. Το δίδυμο με εμπειρία στο ελληνικό και όχι μόνο πρωτάθλημα, προορίζεται για να καλύψει μια θέση στο κέντρο, αλλά και το αριστερό άκρο της άμυνας, γεγονός που τους επωμίζει με μεγάλο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία της Ανόρθωσης.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν και οι Βούλγαροι της «Μεγάλης Κυρίας» με τον Ιβάν Μπανταλόφσκι να δείχνει από νωρίς ότι δεν έχει διάθεση να… διαπραγματευτεί τη θέση του βασικού δεξιού αμυντικού. Τελευταίος στη Βουλγαρία αλλά και στο ρόστερ ενσωματώθηκε ο Βλαντιμίρ Γκάντσεφ, η εμπειρία του οποίου δύναται να του χαρίσει ακόμα και θέση βασικού παρά τον έντονο συναγωνισμό με Γιώργο Οικονομίδη και Αμπντουλάχι Σιβού.

Αναμφίβολα το κροατικό και βουλγαρικό δίδυμο της φετινής Ανόρθωσης, αναμένεται να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των φετινών στόχων. Τυμπανοκρουσίες δεν υπήρξαν από πλευράς του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του, ωστόσο η έξοδος στην Ευρώπη φαντάζει απαραίτητα για οικονομικούς λόγους, αλλά και λόγους πρεστίζ.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν θέση στο μεσοαμυντικό χώρο και να προσδώσουν στοιχεία τα οποία η… ισπανική παροικία δεν μπόρεσε κατά το περσινό οδοιπορικό των κυανολεύκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X