ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δύο χιλιάδες πήραν θέση

Απόλυτα εφικτός φαντάζει ο στόχος της διάθεσης τριών χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας από πλευράς της Ανόρθωσης, μιας και περίπου τα δύο τρίτα έχουν καλυφθεί. Περίπου δύο χιλιάδες Ανορθωσιάτες έχουν σπεύσει να γίνουν κάτοχοι κάρτας διαρκείας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους ιθύνοντες της ομάδας να πραγματοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό με μεγαλύτερη άνεση. Μάλιστα η διάθεση κινείται στα περσινά επίπεδα της ίδια εποχής, με τη διαφορά ότι τότε ο στόχος ήταν οι τρισήμιση χιλιάδες κάρτες διαρκείας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό.

Βέβαια οι συγκρίσεις του τότε με το τώρα φανερώνουν μια τεράστια διαφορά στον τρόπο προσέγγισης της ενίσχυσης της ομάδας αλλά και της διαχείρισης των διαφόρων καταστάσεων στα μέσα ενημέρωσης. Πλέον δεν υπάρχει εξάρτηση από μια και μόνο πηγή χρηματοδότησης ενώ τα τεκτενόμενα λαμβάνουν χώρα 24 ώρες το 24ωρο, μη αναμένοντας την άφιξη του... μεγαλομέτοχου από το εξωτερικό. Ως προς την ποιότητα και την ποσότητα δε της ενίσχυσης, στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα συγκαταλέγονται και ονόματα με βαρύ βιογραφικό όπως οι Σίλντεφελντ και Πράνιτς αλλά και ντόπια ταλέντα όπως οι Πηλέας, Αρτυματάς και Ματθαίου.

Όσον αφορά τον φετινό στόχο, αυτός φαντάζει εφικτός από την άποψη ότι δημιουργείται ένα θετικό κλίμα βάση της νέας τάξης πραγμάτων που έχει επιφέρει η κατάληψη του προεδρικού θώκου από τον Ανδρέα Παντελή. Τα πάντα φαίνεται να κινούνται σε μια πιο ευέλικτη και πιο σοβαρή βάση, γεγονός που αντικατοπτρίζεται μεταξύ άλλων, από τον τρόπο διαχείρισης των όποιων μεταγραφικών ναυαγίων προέκυψαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση